Tip na víkend : Bratislava – VR Customs Party 2024

Martin Slanina

Po ročnej pauze sa 21.9.2024 do Bratislavy vracia jedinečná automobilová udalosť – VR Customs Party 2024! Tento nezabudnuteľný event je ideálny pre všetkých fanúšikov netradičných áut a automobilových nadšencov, ktorí milujú vôňu benzínu a zvuk motorov.

Ak ste hrdý majiteľ unikátneho vozidla, či už nemeckého, talianskeho, anglického, amerického alebo japonského pôvodu, určite nesmiete chýbať! Každý, kto má auto s dušou a štýlom, je vítaný. Výstava áut bude plná unikátnych klenotov, ktoré určite nadchnú každého automobilového nadšenca.

Čo vás čaká na VR Customs Party 2024?

Okrem výnimočných áut a nadupaného motorového zvuku si návštevníci môžu užiť aj množstvo ďalších sprievodných aktivít:

  • Výstava áut: Príďte sa pochváliť vlastným vozidlom alebo len obdivovať krásu a štýl ostatných unikátov na kolesách.
  • Lowrider Show: Len tu zažijete skákanie pravého amerického lowridera, čo je v Bratislave absolútna rarita! Toto je šou, ktorú si nesmiete nechať ujsť.
  • Amerika na nábreží: Výstava amerických áut na promenáde Dunaja, ktorá prinesie autentickú atmosféru amerického automobilizmu priamo do srdca Slovenska.
  • Graffiti jam: Umenie na štyroch kolesách doplní umenie na stenách, kde talentovaní graffiti umelci predvedú svoje diela v priamom prenose.
  • Hudobné vystúpenia: Atmosféru doplnia DJ Metys, Moja Reč, DJ Mikroman a Bitman, ktorí sa postarajú o poriadnu dávku energickej hudby.

Skvelá atmosféra a aktivity pre celú rodinu

Okrem fantastických áut a hudby bude k dispozícii aj bohatý program pre deti, takže toto podujatie je vhodné pre celú rodinu. Čakajú vás aj rôzne súťaže a aktivity, kde môžete vyhrať hodnotné ceny a originálne trofeje.

A aby ste si celodennú zábavu užili na plno, nebudú chýbať ani foodtrucky s chutným jedlom. Fanúšikovia skvelej atmosféry a dobrého jedla si rozhodne prídu na svoje.

Vstup zadarmo pre všetkých!

Najlepšie na tom všetkom je, že vstup na VR Customs Party 2024 je pre verejnosť úplne zadarmo! Takže, či už máte auto, ktoré chcete vystaviť, alebo ste len nadšenec motorizmu, určite si nenechajte túto príležitosť ujsť.

Pripravte sa na deň plný adrenalínu, fantastických vozidiel, výnimočnej atmosféry a benzínovej vášne!

Tešíme sa na vás na VR Customs Party 2024 – bude to pravá petrolhead party, na ktorú nezabudnete!

Next Post

Tip na víkend : Bytča – Cars in The Castle #2

Bytča – Dňa 22.9.2024 iniciatíva AMTS Slovakia s partnerom podujatia Auto123 organizujú tretiu tohtoročnú epizódu seriálu Cars in The Castle, ktorá spája automobilovú komunitu naprieč celým Slovenskom.  Už o pár hodín sa v meste Bytča uskutoční automobilová akcia, ktorá priláka nadšencov motoristického sveta z celej krajiny, ale aj blízkeho zahraničia. […]