2021 Audi RS7, neprestrelili náhodou cenu ?

Martin Slanina
  • Plusy : Agresívny nadčasový vzhľad, neskutočný výkon ( 605k ), Hatchback
  • Mínusy : Pre väčšinu nadšencov sú príliš drahé, interiér skoro identický obyčajnej A7
  • Verdikt: 4-liter V8 ktorý budete chcieť mať vo svojej garáži aj Vy!

Audi RS7 Sportback 2021 je športové vozidlo so širokým telom a výkonným srdcom, ktoré sa vyznačuje použiteľnými zadnými sedadlami vo forme praktického Hatchbacku. Táto úplne nová RS7 predstavuje najsilnejšiu verziu Audi A7. Model RS obsahuje agresívnejšie vyzerajúcu karosériu a má exkluzívne vybavenie, ktoré mu pomáha konkurovať drsným súperom, ako sú Mercedes-AMG GT63 a Porsche Panamera Turbo S .

Čo je nové pre rok 2021?

Po krátkej prestávke je Audi RS7 späť. Teraz, keď je Sportback začlenený do svojho názvu, dostáva výraznejší štýl dovnútra a zvonka spolu s ešte lepšou technológiou a zvýšeným výkonom.

Nové auto, nová cena…

  • RS7 Sportback: 114 995 dolárov (Americký trh)

Audi Vám to uľahčilo, na výber máte iba jeden RS7 a je mimoriadne dobre vybavený vecami, ako je pohon všetkých kolies, a nastaviteľný systém vzduchového odpruženia. Ak chcete dosiahnuť maximálne šialenstvo, zvážte balík Black Optics, ktorý dodáva stmavené vonkajšie obloženie a obrovské 22-palcové kolesá.

Motor, prevodovka a výkon

Všetká sila vychádza z dvojmotorového motora TFSI V-8 s objemom 4,0 litra s dvoma turbodúchadlami, ktorý je spojený so 48-voltovým hybridným systémom, osemstupňovou automatickou prevodovkou a pohonom všetkých kolies. RS7 robí 605  koní a krútiaci moment 590 lb-ft, čo Audi hovorí, že katapultuje obvodové štvordverové dvere z nuly na 100 km / h za 3,6 sekundy. Podobne môže dosiahnuť najvyššiu rýchlosť takmer 305 km / h pri vybavení najdynamickejším balíkom. RS7 má štandardné vzduchové odpruženie s adaptívnym nastavením pre rôznu kvalitu jazdy. S jeho štandardnými 21-palcovými kolesami sa dá rátať aj s 22-palcovými kolesami, ale väčšie kolesá pravdepodobne znížia pohodlie na cestách. Medzi ďalšie možnosti štandardnej výbavy patrí riadenie zadných kolies a keramické brzdy pre lepšie manévre a zvýšenú brzdnú silu.

Spotreba

Audi ani EPA nezverejnili odhady spotreby paliva pre Sportback RS7. Avšak štandardný hybridný systém športového sedanu a nárokované vylepšenia hnacej sústavy by mali zvýšiť jeho energetickú účinnosť ako jeho predchodca.

Interiér, pohodlie a náklad

Aj keď model RS zdieľa interiérový dizajn a priestor pre cestujúcich s bežnou A7, má tiež niekoľko exkluzívnych detailov a zaujímavých možností. Samozrejme, že robustná kvalita konštrukcie a kvalitné materiály budú okamžite rozpoznateľné. Kabína RS7 je stále ozdobená logami špecifickými pre orezanie a ďalšími jedinečnými prízvukmi. Štandardné predné športové sedadlá majú pekné kožené čalúnenie, je však možné ich prevrstviť vylepšenou kožou a vankúšmi. Na zadnom sedadle sa zmestia dve alebo tri osoby v závislosti od zvolenej konfigurácie sedadla a jeho nákladná oblasť ponúka priestor 19 metrov kubických so zadnými sedadlami a 49 metrov kubických so sklopnými zadnými sedadlami.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Next Post

Ďalšia stopa Covid-19: Znečistenie, na historických minimách

Obrázok (satelit) má hodnotu tisíc slov. Atmosféra Talianska, Španielska a Francúzska sa radikálne zlepšila. Je to jedna z skvelých lekcií , že stav poplachu spôsobený koronavírusom v Európe nás opúšťa, najmä v krajinách ako je tá naša. Zníženie nepotrebného cestovania a zastavenie priemyselnej činnosti na niekoľko dní ponecháva túto známku našej atmosfére . Emisie klesajú Videli […]